avocatcarmenpreda@yahoo.com

Despre noi

C

abinetul individual de avocat Preda Carmen Elena isi desfasoara activitatea in temeiul Legii nr. 51/1995 si a Statutului profesiei de avocat, fiind inscris in tabloul avocatilor din cadrul Baroului Bucuresti si este recunoscut pentru abordarea eficace, utila si creativă a problemelor juridice incredintate de clienti.

C

abinetul Individual de Avocatura Preda Carmen Elena depune toate diligentele necesare pentru a satisface interesele legitime ale clientilor, atât din tara cât si de peste hotare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, ale Statutului profesiei de avocat si al Codului deontologic al avocatilor din Uniunea Europeana.

A

ctivitatea noastra este bazata pe principiile legalitatii, libertatii si independentei, în scopul promovarii si apararii drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale clientilor nostrii. Asiguram, în cadrul relatiilor profesionale, maximum de onestitate, probitate, corectitudine, sinceritate, loialitate si confidentialitate.

O

biectivul nostru consta in solutionarea cat mai rapida a problemelor dumneavoastra juridice de orice natura si acordarea de consultatii juridice care sa vina in sprijinul ideilor dumneavoastra, incercand sa acoperim, in acest scop, o paleta larga de domenii juridice si sa obtinem cele mai bune rezultate intr-un timp util.

De ce sa mizati pe noi?

Reputatie solida

Dacă nu sunteți convins că ați găsit firma potrivita pentru a vă ocupa de cazul dvs, vom lăsa clienții noștri să vorbească.

Atentie personalizata

Credem că atunci când angajati un avocat, ar trebui să puteti comunica direct cu acel avocat. Nu sunteți tratat ca un număr la firma noastră - lucrăm din greu pentru a înțelege specificul situației dvs și pentru a crea un caz convingător pentru a lupta pentru cel mai bun rezultat pentru dvs.

Un istoric bun

Firma noastră a recuperat deja sute de mii de lei pentru clienții noștri. Deși nu garantăm rezultate, promitem să lucrăm pentru obținerea celui mai bun rezultat posibil pentru dumneavoastră.